| Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici | |
|
+17Mr.ZeuS Milit@ru carcera32* [EXT] Mr.AsAsIn zumK dau^3l3gant M A R Y mumix cocosila r3cobaa marshiu -=L-D-V=- Stret ™ OveR ThE LimiT cocosh |Lazlo| SnEIK^ 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
[EXT] Mr.AsAsIn
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 26 Data de inscriere : 09/08/2010
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 10:41 am | |
| Şi eu pe aici ce p**a mea !:"> ! Liviu ! !! 1. Dacă vi în călăraşi nu scapi nebătut ) ! 2.Fiecare alege pe ce server să joace , nu obligă nimeni pe nimeni ! Acum 2 ani când am venit aici , era un server Ok din toate punctele de vedere , după 1 an de zile am reuşit să fac rost de slot..=; , după care 5-6 luni trec la admin , după care trec la Banned , da ştiţi ceva ! - Liviu dacă vroiai să dovedeşti ceva ,făceai în felul următor : 1. Puneai un titlu mai decent sub-categoriei "futuţi pe m**a în gât 2pls ghika şi asasin 3 căcaţi care sugeţi p**a pe alte servere linagi de 2 bani" ,puneai şi tu ceva mai omeneste gen: Succes cu serverul prieteni dragi ! Sunt un p***t şi nu ştiu să am grijă de o comunitate ! Sincer alături de voi m-am simţit bine , până când s-a spus că "am făcut reclamă" după care 2pls a fost dat afară din comunitate , că şi Ghica , dar , 2pls nu trebuie să fie supărat pe mine , pentru că eu am spus clar " Dacă Ghica şi 2Pls vor face server , nu vor fi aşa de mulţi adminii ca aici" după care Liviu , a luat decizia următoare " I dau afară că sunt un jmecher " iar Mr.Asasin a făcut reclamă = BAN . www.extended.ro Va devenii o comunitate mare în România , şi eu am să ajut această comunitate ! SnC ! Cel mai tare ! Are el 18 ani , dar gândeşte mult , mult mai matur decât Liviu , este în stare să deţină o comunitate , nu ca liviu un server de cs care nu are nici un viitor , noi avem HOST la forum nici măcar asta nu vă permiteţi voi nici , atât ! Şi cu asta am spus tot !! Ghica îmi este prieten , îl înjuri pe el mă înjuri şi pe mine ! Şi sincer care vrea să meargă pe Extended i aşteptăm care nu vă dăruim o călduroasă MUIE ! \/ _|_ | |
|
| |
carcera32*
Numarul mesajelor : 11 Puncte : 47 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 26 Localizare : TG Frumos/Iasi
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 12:34 pm | |
| Mda Mias vrea si eu SloTu inapoi ca eu sunt O.G. | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 1:06 pm | |
| - carcera32* a scris:
- Mda Mias vrea si eu SloTu inapoi ca eu sunt O.G.
Cine sa iti dea frate ! ) ?? Vino man pe exteneded joci aici cu boti si te lupti pentru un simplu SLOT =)) ! | |
|
| |
carcera32*
Numarul mesajelor : 11 Puncte : 47 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 26 Localizare : TG Frumos/Iasi
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 1:08 pm | |
| AsAsin tu nu mai apartii gascii deci degeaba postezi b*t LYVYU IMi da | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 1:38 pm | |
| - carcera32* a scris:
- AsAsin tu nu mai apartii gascii deci degeaba postezi b*t LYVYU IMi da
Iti da o p**a =)) Dute baaa , ca nu mai da nimic stai calm , nici el nu o sa mai fie admin deci stai JOS ! AI 2 =))) | |
|
| |
cocosila
Numarul mesajelor : 19 Puncte : 100 Data de inscriere : 29/04/2010
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 3:23 pm | |
| asasin dispari in mortii matii de leshinat ca ma enervezi | |
|
| |
Milit@ru
Numarul mesajelor : 96 Puncte : 323 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Cluj Napoca
| Subiect: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 3:58 pm | |
| Eu sunt alaturi in continuare!!! | |
|
| |
Mr.ZeuS
Numarul mesajelor : 28 Puncte : 3 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Orasul Viselor
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 4:12 pm | |
| Zumk tata..te cred ca asa e:)...cat sunt admini gen Cocoshatu si biula - insa biula sa mai schimbat..vad ca nu mai face urat deloc..dar cat sunt buti ca cocoshatu nai ce sta pe svr:)
cat sunt admini mari el tace..cand e singur facece vrea..p***t si b*t:) | |
|
| |
cocosila
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 4:51 pm | |
| taci f** .... cand vreodata am tacut ma leshinatu pulii mele ? pijamaj pe tn sti ff bn ce ai facut aseara asa ca :-# | |
|
| |
Oberon
Numarul mesajelor : 6 Puncte : 41 Data de inscriere : 09/07/2009 Varsta : 34
| Subiect: SUGETI p**a.....M AM SATURAT DE LUAT BANURI DE AM PULEA..... Lun Aug 09, 2010 5:03 pm | |
| Fara suparare....mi am bagat p**a.....m am saturat de tot cacatu care e pe server.....m am saturat sa mi se dea ban de am pulea........sa ma futa tot tzancu la cap ca am cod........fa in p***a mati poze sau demo si demonstreaza ceva.........nu critica....numa obositi si sparti......si liviu eu nu stiu care au fost probleme pe serveru asta....dar un lucru il stiu bine.........nu stii mane sa ti intretii serveru......... ....punct......tu nu iei masuri cum trebuie....si fara suparare.......cand vezi un tanc de 10 -13 ani ca face nazuri....e altceva...dar cand un om mai in toata firea spune ceva..eu zic ca nu manaca cacat degeaba.......si mereu zic aceleasi chestii da nimic....iar imi iau ban..si iar si iar.......de la ratati rapanosi ofiticari...refuzati de viata...............jet la prasa cu voi ......credeti voi ca asta e selectie pe server la admini?.....voua va trebuiesc oemeni ca bigshow.....asta player bah...nu voi refuzatilor......asta stie.....voi nu stiti nimic....cum dau de admin....cum ii doare la p**a......dar asa e cand toti ratatii primesc admin...sa nu mai zic de slot...si alte chestii....cere de unban nici nu mai mai fac...nu mi mai bat capul frate.....davas la muie....si ma fut in morti vostri...... .....si inca ceva...sunteti toti niste curve obosite...nesatule de "futut...si de luat muie".....cu 20 de mii de fete.... | |
|
| |
OveR ThE LimiT
Numarul mesajelor : 38 Puncte : 303 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 28
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 7:40 pm | |
| ba ce pwla mea wa....terminati cu amenintarile si cu toate astea....e doar un joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mr.ZeuS
Numarul mesajelor : 28 Puncte : 3 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Orasul Viselor
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 7:50 pm | |
| - cocosila a scris:
- taci f** .... cand vreodata am tacut ma leshinatu pulii mele ?
pijamaj pe tn sti ff bn ce ai facut aseara asa ca :-# cocosila..se vede ca esti taran de bucuresti..copil orfan si spart:) am vs multi zei ca tn in fata monitorului..mai bine inchidel si ceartate singur:) sau apucate de alte sporturi:) | |
|
| |
carcera32*
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 7:51 pm | |
| Mr Zeus tu cn draqu mai esti???? | |
|
| |
Mr.ZeuS
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 7:53 pm | |
| - carcera32* a scris:
- Mr Zeus tu cn draqu mai esti????
asta e problema ta sau ce??..is An0rMaL:) | |
|
| |
carcera32*
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Lun Aug 09, 2010 7:54 pm | |
| Pfffffffffffff ma puneti o poza cu tn nu cu mainile nici nu team vazut scz mai spart | |
|
| |
cocosila
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mar Aug 10, 2010 2:19 am | |
| anormal pijamaj pe mortii matii de leshinat ... vino in buc .. ne intalnim singuri la gara si o dam parte in parte fmmm de copil ranit in coae | |
|
| |
Mr.ZeuS
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mar Aug 10, 2010 3:18 am | |
| - cocosila a scris:
- anormal pijamaj pe mortii matii de leshinat ... vino in buc .. ne intalnim singuri la gara si o dam parte in parte fmmm de copil ranit in coae
ti se pare ca eu vin pentru un p***t si un spart in bucuresti:)...ramai frate la tara acolo..in era maimutei:) | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mar Aug 10, 2010 3:22 am | |
| - cocosila a scris:
- taci f** .... cand vreodata am tacut ma leshinatu pulii mele ?
pijamaj pe tn sti ff bn ce ai facut aseara asa ca :-# Fa un curs de limba romana ceva acolo , ca vad ca nici nu sti sa scri, | |
|
| |
Mr.ZeuS
| |
| |
cocosila
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mar Aug 10, 2010 5:59 am | |
| mr zeus ..[ext]assasin same person ... si app mi se pare ca buc e capitala romaniei ... deci tu esti la tara...taran infect ... tarana usoara f** de labagiu infect .... io atata ti.am zis esti smecher asa cum te crezi vino in bucuresti:) .... | |
|
| |
SnEIK^
Numarul mesajelor : 225 Puncte : 1001 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Calarasi/Frumusani
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mar Aug 10, 2010 10:20 pm | |
| Cocosh nu stie sa ajunga Lasa-l inpace Daca intra in Bucuresti zice ca e in America | |
|
| |
KILLER[MD]
Numarul mesajelor : 3 Puncte : 58 Data de inscriere : 09/01/2010 Varsta : 34 Localizare : moldova......edinetz
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mier Aug 11, 2010 1:59 am | |
| | |
|
| |
cocosila
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mier Aug 11, 2010 2:56 am | |
| adv sneik:).... PS: asasin iti dedic melodia CASA LOCCO FT GEORGE HORA - LA MALL !!!! E SPECIALA PT PERSOANE DE GENU THAU !!! | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mier Aug 11, 2010 1:53 pm | |
| Multumesc falel ! iti dedic si eu o melodie !
Bug Mafia - Mancamiai p**a.
E foarte tare:X | |
|
| |
cocosila
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici Mier Aug 11, 2010 3:39 pm | |
| asasin ce inseamna "Multumesc falel" =)) ? si ziceai ca eu sunt ala cu probleme la romana :> taran jegos ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici | |
| |
|
| |
| Care Mai sunt Alaturi De Gaska SA raspunda Aici | |
|