CONNECT -= GASKA.IDLE.RO =-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
::
RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..
unban
2 participanți
Autor
Numarul mesajelor
:
1
Puncte
:
3
Data de inscriere
:
25/09/2010
Subiect: unban
Sam Sept 25, 2010 6:55 pm
[AK]BIULa mia dat ban fara motiv sau aja cred nu am poze ji nici demo in pl deci nu inteleg dc ban
îmi place
nu îmi place
M4A1
Numarul mesajelor
:
1
Puncte
:
1
Data de inscriere
:
13/11/2010
Subiect: Re: unban
Sam Noi 13, 2010 2:38 pm
[Ak]BIULA mia dat ban ca am omora 5 ct unu dupa altul si mia facut poze si na vrut sa ii le mai trm si mia dat ban
îmi place
nu îmi place
unban
Pagina
1
din
1
Subiecte similare
Subiecte similare
»
Cerere Unban
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti
raspunde la subiectele acestui forum
RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..
Mergi direct la:
Selecteaza un forum
|
|--RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
|--ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..