CONNECT -= GASKA.IDLE.RO =-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
::
RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..
Reclamatie
Autor
Numarul mesajelor
:
1
Puncte
:
3
Data de inscriere
:
12/08/2010
Subiect: Reclamatie
Joi Aug 12, 2010 5:49 pm
Am primit ban fara motv nu mi sa facut poze nu mi sa facut demo nimic doar am fost zburat fara motiv... Nu saunteti oameni, sunteti neseriosi.
îmi place
nu îmi place
Reclamatie
Pagina
1
din
1
Subiecte similare
Subiecte similare
»
Reclamatie
»
RECLAMATIE FARA MOTIV !!!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti
raspunde la subiectele acestui forum
RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..
Mergi direct la:
Selecteaza un forum
|
|--RUBRICA fututi pe mata in gat 2pls ghika si asasin 3 cacati care sugeti pula pe alte servere linagi de 2 bani
|--ne bagam pula in 2pls ghika si asasin sa va luam morti la pula de orfani obositi si avortati ..