| pt voi astia cu extended | |
|
+13|Lazlo| sugepulamilitari r3cobaa IrONiQuE cocosh zumK Mr.Ghicaa 2pLs Stret ™ carcera32* marshiu -=L-D-V=- lyvyu 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
lyvyu WebMaster
Numarul mesajelor : 63 Puncte : 146 Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:22 am | |
| cacati bolnavi ce sunteti doar ajea puteti castiga si voi 3 playery pe server doar sugand p**a la administratori poate poate va da si voua un rank sa puteti juca codati .... ajea faceti si pe gaska dar ati fost tolerati fratilor din anumite motive . si app 2pls ca tu esti vizitatoru puli ifose are m**a in morti mati nu eu nu cred ca m-am purtat urat cu vre un admin luatiasi neamu la p**a de ratat si iti mai zic ceva ai facut asta sa vada admini mai mari de pe sv ala ca esti si tu robot si te supui ... drept dovada imi s**i p**a si tu si toti carnati tai 10 vieti va ma i trebuie sa imvatati sa traiti si tot prosti o sa muriti ... bai cacat cu ochi puteai sa zici ca nu esti capabil sa iti aduci playery iti redirectionam eu dns-u poate mori in morti mati impacat cu gandu ca nu poti face ce fac alti adik astia prosti de pe gaska... pt tine gaska a fost un vis esti p***t si nu o sa iti mai revii nici o data mai ti si carnati aia 2 de ghika si asasin cu copi umbli pt ca si tu tot un carnat esti MA PIS PE VOI INCA O DATA SI INCA DE 10 ORI PANA IMI IA ALTU DE PE GASKA LOCU SA NU TE USUCI NICI O DATA DOAR IN MORMANT ... MORMANTU MATI DE RETARDAT SI CA SA VEZI CA AM RESPECT FATA DE TINE " imi cer scuze pt injuraturi' DAR FRATELE MEU LE MERITI MERITI CHIAR MAI MULT | |
|
| |
-=L-D-V=-
Numarul mesajelor : 33 Puncte : 132 Data de inscriere : 29/12/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:30 am | |
| sti ce mertia un cutit in cap sal vada draq satul cu tot cu lingaii de cur.. | |
|
| |
marshiu
Numarul mesajelor : 69 Puncte : 254 Data de inscriere : 03/01/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:45 am | |
| lol smf in extended masii a draq eu cu ldv floodam srv si forumu vedeti voi poponarilor | |
|
| |
-=L-D-V=-
Numarul mesajelor : 33 Puncte : 132 Data de inscriere : 29/12/2009 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:47 am | |
| asteptam pana maine am destule programe | |
|
| |
carcera32*
Numarul mesajelor : 11 Puncte : 47 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 26 Localizare : TG Frumos/Iasi
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 2:00 pm | |
| Am vazut extend si numa 2-3 -4 minim 10 playery am vazut | |
|
| |
Stret ™
Numarul mesajelor : 4 Puncte : 4 Data de inscriere : 08/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 4:00 pm | |
| Succes Marshiu s& LDV :D | |
|
| |
2pLs
Numarul mesajelor : 7 Puncte : 7 Data de inscriere : 08/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 4:02 pm | |
| Eu va dau un mic sfat. Nu faceti prostii ca se intoarce roata si o patit mai rau decat faceti. | |
|
| |
Mr.Ghicaa
Numarul mesajelor : 10 Puncte : 10 Data de inscriere : 08/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:05 pm | |
| Bai daca vroiam sa va stricam in totalitate forumul o faceam, dar nu am vrut Si LVD parca ziceai ca nu mai stai pe gaska [-x | |
|
| |
zumK
Numarul mesajelor : 68 Puncte : 310 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 5:35 pm | |
| LDV esti cumva curva ? , cand cu un server cand cu altu, hotarastete de ce parte esti pana la urma | |
|
| |
cocosh
Numarul mesajelor : 31 Puncte : 101 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 6:34 pm | |
| PLS ESTI DIN EXTENDED TE ROG SA NUMAI POSTEZI PE ACEST FORUM ... | |
|
| |
-=L-D-V=-
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 7:23 pm | |
| eu nu mai zic nimik...ca vad ca ma criticati....mai bn ..imi vad d trb pana va rezolvati voi conflictul.... | |
|
| |
IrONiQuE
Numarul mesajelor : 18 Puncte : 39 Data de inscriere : 27/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Călăraşi
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Dum Aug 08, 2010 10:06 pm | |
| Copiii de 13-16 ani , ce va mai place sa pupati in cur 'sefii' , imediat dupa ce se intampla ceva ! Probabil credeti ca daca dati cateva limbi in cur cresteti in fata lor !
Stati dracului cuminti si invatati sa faceti mai multe decat sa vorbiti ! Ca daca va veti ghida la fel , dupa acelasi principiu si pe viitor , in viata nu veti ajunge nimic ! Doar niste gunoaie ale societatii !
Si terminati dracu` cu amenintarile astea ! Nu va mai credeti atotputernici , ca daca la voi in bloc sunteti bazati asta nu inseamna ca peste tot sunteti la fel ! Nu va mai comportati ca niste mucosi , injurand si tipand in stanga si-n dreapta " ca il bat pe ala si pe celalalt ! Ca ma duc peste el si ca sa vedeti voi ce-i fac ! "
Ca daca ramaneti fara calculatoare muriti ! Imediat 'va scade' valoarea si smecheria ! | |
|
| |
marshiu
Numarul mesajelor : 69 Puncte : 254 Data de inscriere : 03/01/2010 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 1:34 am | |
| stati ca va aranjez eu si eu cu tot ce aveti..o sa va milogiti de playeri sa i pwpati in fund sa intre pe srv vostru de 2 lei...pana le sugeti si p....a. sa le dati admine...am eu ac si de cojocu vostru va asigur | |
|
| |
r3cobaa
Numarul mesajelor : 11 Puncte : 48 Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 2:19 am | |
| marshiu nu fi asa dur mann usor vrei sa nu mai doarma la noapte aia ) ) ) )=)) | |
|
| |
sugepulamilitari
Numarul mesajelor : 6 Puncte : 6 Data de inscriere : 09/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 2:24 am | |
| Veti avea grija de noi =))) hai ca ne sugeti p**a =))) vedem care pe care ma smecherilor =)))) | |
|
| |
|Lazlo|
Numarul mesajelor : 53 Puncte : 793 Data de inscriere : 23/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti pe stanga/Militari
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 4:25 am | |
| Ba daca faceti chesti dastea nu o Sa Mai joce nimeni cs nici peextended nici pe gaska:))o Sa fie amandoua servare inchise, daca sunteti buni nu incercati Sa luati pleyery de pe gaska intrati pe alte forumuri si devastati paia daca nu vine lumea pe extended | |
|
| |
Mr.ZeuS
Numarul mesajelor : 28 Puncte : 3 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Orasul Viselor
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 5:39 am | |
| Ambele sunt servere publice fiecare face ce vrea si merge unde vrea:..daca omul a dat mass cu svr si astia au intrat ce vina au restu??...
Prosti sunteti uni copii !!!
Mai ganditi inainte de a scrie ceva:) | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
Numarul mesajelor : 24 Puncte : 26 Data de inscriere : 09/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 10:38 am | |
| Şi eu pe aici ce p**a mea !:"> ! Liviu ! !! 1. Dacă vi în călăraşi nu scapi nebătut ) ! 2.Fiecare alege pe ce server să joace , nu obligă nimeni pe nimeni ! Acum 2 ani când am venit aici , era un server Ok din toate punctele de vedere , după 1 an de zile am reuşit să fac rost de slot..=; , după care 5-6 luni trec la admin , după care trec la Banned , da ştiţi ceva ! - Liviu dacă vroiai să dovedeşti ceva ,făceai în felul următor : 1. Puneai un titlu mai decent sub-categoriei "futuţi pe m**a în gât 2pls ghika şi asasin 3 căcaţi care sugeţi p**a pe alte servere linagi de 2 bani" ,puneai şi tu ceva mai omeneste gen: Succes cu serverul prieteni dragi ! Sunt un p***t şi nu ştiu să am grijă de o comunitate ! Sincer alături de voi m-am simţit bine , până când s-a spus că "am făcut reclamă" după care 2pls a fost dat afară din comunitate , că şi Ghica , dar , 2pls nu trebuie să fie supărat pe mine , pentru că eu am spus clar " Dacă Ghica şi 2Pls vor face server , nu vor fi aşa de mulţi adminii ca aici" după care Liviu , a luat decizia următoare " I dau afară că sunt un jmecher " iar Mr.Asasin a făcut reclamă = BAN . www.extended.ro Va devenii o comunitate mare în România , şi eu am să ajut această comunitate ! SnC ! Cel mai tare ! Are el 18 ani , dar gândeşte mult , mult mai matur decât Liviu , este în stare să deţină o comunitate , nu ca liviu un server de cs care nu are nici un viitor , noi avem HOST la forum nici măcar asta nu vă permiteţi voi nici , atât ! Şi cu asta am spus tot !! Ghica îmi este prieten , îl înjuri pe el mă înjuri şi pe mine ! Şi sincer care vrea să meargă pe Extended i aşteptăm care nu vă dăruim o călduroasă MUIE ! \/ _|_ | |
|
| |
Mr.ZeuS
Numarul mesajelor : 28 Puncte : 3 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 33 Localizare : Orasul Viselor
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 4:09 pm | |
| Acuma sa nu zic nimik...dar liviu vezi pe cn ati tinut tu ca admin..pe mr asasin care isi baga tot ce are in tn acuma..cand spuneam noi...big, adriano, ghica ca ai dat admin la toti pentru un simplu redirect ne scoteai noua adminele si spuneai lasa...si uite acuma...ce ai facut??
| |
|
| |
OveR ThE LimiT
Numarul mesajelor : 38 Puncte : 303 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 28
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Lun Aug 09, 2010 7:37 pm | |
| ba ce pwla mea wa....terminati cu amenintarile si cu toate astea....e doar un joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
marshiu
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Mar Aug 10, 2010 1:01 am | |
| ba asasine ai ajuns iara sa fii la mila altuia o sa te f..a aia in c..r pana faceti ditamai srv ) mai sugeti p...a la oameni poate va intra playeri pana la urma:)). vorba lu liviu nu sunteti in stare de nimic...stati ca boschetarii si asteptati..- Baaaa nu ne mai intra playeri ce sa facem?- Sugem p..a la playeri sa intre pe srv k altceva n-avem ce facem( asa o sa zica toti din extended) am vz k biula si face aparita pe acolo cam des:-?. | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Mar Aug 10, 2010 3:18 am | |
| - marshiu a scris:
- ba asasine ai ajuns iara sa fii la mila altuia o sa te f..a aia in c..r pana faceti ditamai srv ) mai sugeti p...a la oameni poate va intra playeri pana la urma:)). vorba lu liviu nu sunteti in stare de nimic...stati ca boschetarii si asteptati..- Baaaa nu ne mai intra playeri ce sa facem?- Sugem p..a la playeri sa intre pe srv k altceva n-avem ce facem( asa o sa zica toti din extended) am vz k biula si face aparita pe acolo cam des:-?.
Sugema !:"> ! | |
|
| |
[EXT] Mr.AsAsIn
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Mar Aug 10, 2010 3:19 am | |
| - Mr.ZeuS a scris:
- Acuma sa nu zic nimik...dar liviu vezi pe cn ati tinut tu ca admin..pe mr asasin care isi baga tot ce are in tn acuma..cand spuneam noi...big, adriano, ghica ca ai dat admin la toti pentru un simplu redirect ne scoteai noua adminele si spuneai lasa...si uite acuma...ce ai facut??
Liviu isi baga p**a in morti nostri , si noi stam ? =)))) Foarte fain ! Hai hai ca m-am distrat si cu voi... | |
|
| |
Mr.ZeuS
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Mar Aug 10, 2010 3:30 am | |
| - [EXT] Mr.AsAsIn a scris:
- Mr.ZeuS a scris:
- Acuma sa nu zic nimik...dar liviu vezi pe cn ati tinut tu ca admin..pe mr asasin care isi baga tot ce are in tn acuma..cand spuneam noi...big, adriano, ghica ca ai dat admin la toti pentru un simplu redirect ne scoteai noua adminele si spuneai lasa...si uite acuma...ce ai facut??
Liviu isi baga p**a in morti nostri , si noi stam ? =))))
Foarte fain !
Hai hai ca m-am distrat si cu voi... Nu vorbi aiurea:) Ai stat si boceai la liviu dupa un admin si acuma il injuri:..pe mine sincer nu ma injurat:0..ca nu am nimik cu omul:) | |
|
| |
kuddo
Numarul mesajelor : 1 Puncte : 1 Data de inscriere : 10/08/2010
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended Mar Aug 10, 2010 10:36 pm | |
| stati putin ...ce treaba aveti voi cu extended? noi nu va avem grija ... e o tara democrata..e libera..daca cei 3 au vrut pe extended... asta e... ei au vrut ... nu mai tineti atata ura...si dispret ... counter-strike e doar un joc.. in caz ca nu v-ati dat seama ... nu treceti la amenintari si alte cele..ca nu va tine ... nu se merita sa ne batjocorim reciproc ... da? ...chiar va rog ..
Cu respect kuddo ... Owner Extended.ro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pt voi astia cu extended | |
| |
|
| |
| pt voi astia cu extended | |
|